En moderne salong med erfarne frisører

Kontakt oss

Vestlandshåret gir deg luksusen du fortjener

Hvem vi er

Vestlandshåret Velværeidyll ble etablert i 2017, og er en frisørsalong på Bruland i Førde. Vi er et godt sammensveiset team bestående av kompetente og erfarne frisører.

Hva vi gjør

Vi tilbyr behandlinger innen hår, skjønnhet og velvære for kvinner, menn og barn. Studenter og Pulsmedlemmer får alltid rabatt på behandlinger hos oss.

Hvor vi er

Salongen ligger rett ved e39, og har enkel tilkomst med bil og offentlig transport. Det er kort avstand til sentrum, gratis parkering, og enkel tilkomst for både barnevogn og rullestol.

Velkommen!

Se referanser fra noen av våre kunder

Vi gir oss ikke før du er fornøyd!

«Koselig lokale, flink og trivelig frisør. Anbefales!»

«Superflink»

«Koselig salong, utmerket service, kjempeflink og strålende blid frisør. Anbefales!»

«Ein av dei flottaste salongane i Førde. Koselig og behaglig atmosfære. Ta to fluer i en smekk med hår og makeup. Kjempegodt ivaretatt som kunde. Dyktig frisør som etterkommer ønskene dine, et resultat å vere stolt over. Nyt stillheten i salongen uten "hundre" hårfønarar på max speed.»

«Flotte innbydende lokaler, lite og koselig men ikkje trangt. Blei godt ivaretatt og fekk knall behandling av håret. Det blei kjempe fint etter farging og klipp. Gode parkerings muligheter så man slepper å stresse med det.»

«Koselig liten salong med hyggelig og fantastisk frisør! Anbefalast på det sterkaste. 10/10.»